OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Jídelní lístek 18. 3. - 22. 3. 2019


OBĚDY  PRO  VEŘEJNOST  OD  11.00  HOD.

 

Seznam alergenů naleznete zde.

 

Pondělí

 

                  Gulášová   1

 

  1. Vepřová plec na paprice, houskový knedlík/rýže 65,- 1, 3, 7
  2. Čočka na kyselo, párek, okurka   1
  3. Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, sýr, okurka    7

 

 

Úterý

 

                        Vývar s nudlemi   1, 3, 9

      

  1. Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík 70,-  1, 3, 7
  2. Pikantní kuřecí nudličky, rýže   1, 6
  3. Pikantní kuřecí nudličky, hranolky 75,- 1,6
  4. Špecle se slaninou, žampiony a vejci   1, 3, 7

 

 

Středa

 

                         Boršč   1, 7, 9

 

  1. Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík/rýže 1, 3, 7
  2. Pečený prejt, brambory, kysané zelí 1, 3
  3. Pečený losos, brambory, citron 85,-   3, 4  

 

 

Čtvrtek

 

                        Vývar s ráýží a masem  1, 3, 9

 

  1. Krůtí kostky na česneku, bramborový/houskový knedlík, špenát 70,-  1, 3, 7
  2. Loupežnické vepřové nudličky, houskový knedlík/rýže   1, 3, 7
  3. Zapečené těstoviny s mletým masem v rajčatové omáčce   1, 3, 7
  4. Krupičná kaše, cukr, čokoláda, máslo, kompot

 

Pátek

 

                       Hrachová    1

 

  1. Plněná vepřová roláda, bramborová kaše  65,- 1, 3, 7
  2. Pražská vepřová kýta, houskový knedlík/rýže 1, 3, 7
  3. Zeleninový salát se smaženým hermelínem, dresink 65,- 1, 3, 6, 7
  4. Chalupářský kotlík, chléb 1,3,7