OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Jídelní lístek 20. 5. - 24. 5. 2019


OBĚDY  PRO  VEŘEJNOST  OD  11.00  HOD.

 

Seznam alergenů naleznete zde.

 

Pondělí

 

                     Frankfurtská    1, 7

 

  1. Vepřové kostky na slanině, houskový knedlík/rýže   1, 3, 7
  2. Špagety po milánsku, sýr   1, 7
  3. Rybí file zapečené s brokolicí a sýrem, brambory 65,-  4, 7

 

 

Úterý

 

                        Vývar s rýží a zeleninou    9

 

  1. Debrecínská vepřová plec, houskový knedlík/rýže   1, 3, 7
  2. Kuřecí plátek zapečený se šunkou a sýrem, brambory/rýže    1, 3,7
  3. Kuřecí plátek zapečený se šunkou a sýrem, hranolky  75,-  1,3,7
  4. Čočka na kyselo, sázené vejce /2 ks/, okurka   1, 3

 

 

Středa

 

                         Česnekový krém   1

 

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík  1, 3, 7
  2. Přírodní vepřový plátek, šťouchané brambory/rýže 65,- 1
  3. Špecle se žampiony, anglickou slaninou a vejci   1, 3, 7

     

     

    Čtvrtek

     

                            Kulajda   1, 3, 7

     

    1. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, cibulka 70,-  1,3,7,12
    2. Kuřecí nudličky na kari, rýže   1, 6, 7
    3. Zeleninový salát, kuřecí kousky v těstíčku, dresink   1, 3, 6, 7     

     

     

    Pátek

     

                           Vývar s nudlemi   1, 3, 9

     

    1. Pečená sekaná, bramborová kaše, okurka   1, 3, 7
    2. Svíčková na smetaně, houskový knedlík  65,-  1, 3, 7
    3. Zeleninové rizoto, sýr   7, 9