OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Úvodní stránka » Aktuální jídelní lístek

Jídelní lístek 19. 2. - 23. 2. 2018


 

Seznam alergenů naleznete zde.

Pondělí 

 

                        Frankfurská   1

 

  1. Vepřová kýta na slanině, houskový knedlík/rýže   1, 3, 7
  2. Špagety po milánsku, sýr   1, 3, 7
  3. Smažený hermelín, brambor, tatarka 70,- 1,3,7,12

 

 

Úterý

 

                         Vývar s rýží a zeleninou   9  

 

  1. Uzená pečeně, houskový/bramborový knedlík, zelí   1, 3, 7
  2. Pečené kuřecí stehno, šťouchané brambory, červená řepa   1, 3, 7
  3. Chalupářský kotlík, chléb  1,3,7

 

 

Středa

 

                         Hrachová   1

 

  1. Srbská vepřová kýta, houskový knedlík/rýže  1,3,7
  2. Rybí file na zelenině, brambory   4, 7, 9
  3. Hovězí maso, houbová omáčka, houskový knedlík 65,- 1,3,7
  4. Zeleninový salát s kuřecími kousky v sezamu, dresing  1,3,7,11

 

 

Čtvrtek

 

                        Vývar s těstovinami  1, 3, 9

 

  1. Zabijačkový guláš, houskový knedlík/rýže   1, 3, 7
  2. Kuřecí nudličky s nivou a pórkem, rýže   1, 3, 7,12
  3. Kuřecí nudličky s nivou a pórkem, hranolky  75,- 1,3,7,12
  4. Pečený králík, chlupatý knedlík, špenát 85,-  1,3,7

 

 

Pátek

 

                             Zeleninová    1, 9

 

  1. Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurka   1, 3, 7
  2. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík    1, 3, 7
  3. Zapečené těstoviny s brokolicí a šunkou a smetanou  1,3,7